Tillbaks i England igen..

Då var man tillbaka i england igen, eller jag var det igår men då sov jag hela dagen typ :P

Syrran hämta mig på Skavsta, vi åkte till glasbanken, färga mitt hår och åt grekmat med mamsen :) mycket skulle hinnas med. Sen kom iaf min älskade Marcus och vi drack lite vin med syrran innan Sara skjutsa oss till slakthuset för Jonnas och Sofias fest. Vilken kväll :) det var länge sen jag dansa så mycket ;) riktigt lyckatoch s¨å kul att träffa alla igen, även om bara för en lite stund! Det blev så klart lite fyllekäk på det, hem och sova några timmar och sen upp och ta flyget tillbaka. Riktig jobbigt att vara en sån jetsetter men man har ju alltid passet redo eller vad säger du Marcus? ;)

Väl på plats igen är allt som vanligt, på torsdag börjar dom skolan igen och då blir det lite bättre med rutiner och så.. varit ute och tagit en tur på Teasle idag, springa kan hon iaf! haha. Annars ser jag fram emot oktober när mamma + systrar kommer och hälsa på :) känns ganska avlägset nu så jag får se till att ha lite andra aktiviteter att se fram emot under vägen :)

Ikväll blir det nog lugnt, helt proppmätt efter den stora traditionella söndagssteken + efterrätt :) (måste börja motionera innan jag rullar fram!!)

Lite bilder från fredagen, vet att flera av er redan sett dom på facebook men lägger ut några här med eftersom Marcus inte har face.. (fixa!!)


Snabbvisit i Nypan..

... I morgon :) åh, ska bli så kul även om det bara är ett halvt dygn typ :P ska hem och
gå på Jonnas 18 års fest. Hon och Sofia har hyrt en lokal, kommer en hel del folk bla mannen i mitt
liv, Marcus :) ska bli kul att dansa hela natten men mindre kul att ta morgonplanet hem :P Anthony kommer iaf och hämtar mig på flygplatsen och så stannar vi till i Cambridge på vägen hem :) spännande, har inte varit där än..

Idag har jag inte gjort mycket nytta, bara varit ute på prommis med Bob.. Fascinerande med folk här i England, alla är så trevliga. Dom man möter i skogen med hunden hälsar och frågar hur man mår, brevbärarn med och alla grannar.. inget som händer i Sverige precis så man blir ju lite ställd fortfarande ;)

Nu ska jag in och betala min collegeavgift, kul (not)! sen stanna till på tågstation och köpa biljett till Stansted inför imorn :) Ikväll blir det nog att träffa Judy och sen puben, förvånande va? haha..

ha det bra, uppdaterar mer på lördag med bilder från fredagens galej :)

London igår och college imorn..

Hej på er! hoppas ni mår bra, hört att det regnar i lilla Nypan idag.. det gör det här med :( trist..

Igår var jag som sagt in till London, åkte dit med en annan svensk tjej som heter Julia. Hon är också au pair men en bit ifrån mig så vi möttes upp på tåget.. Väl framme var planen Madame Tussauds men när vi kom dit så var kön över två timmar lång :( så det får bli en annan gång.. så vi knalla ner till Oxford st i stället för lite shopping :) hittade primark som jag hört så mycket om och ojoj va folk det var :) och kläder så klart ;) hittade även ett snyggt linne att ha på mig när jag kommer till Sverige till jonnas fest på fredag :)
Sen tog vi tunnelbanan ner till Hard Rock Cafe där vi käka lite och köpte lite saker, det känndes som att det var ett måste ;) efter det knalla vi till Buckingham Palace och turistfota lite och sen tunnelbana tillbaka till tåget.. Allt detta tog ganska många timmar så det kommer ta några resor innan man gjort London, men sparar lite till familjebesök i oktober :)
Den långa dagen svslutades med en öl på puben med Anthony..

Nu ska jag göra mig redo för att cykla till college (i spöregn) för att göra nåt test inför min engelska kurs, se vilken grupp man hamnar i och så.. Ser fram emot att börja plugga lite lätt faktiskt :)

Ha det bra! måste kila nu.. puss

Lite bilder från gårdagen:


Grattis lil-sis!





Min söta syster fyller 18 stoooora idag :) (dock är hon 16 på bilden som är tagen när hon sneaka in på Rockis för Emmys födelsedag ;) Hoppas du haft en mysig dag gumman! Ses och röjer på fredag!


Ska till Loooondoooon imorn, så jag uppdaterar mer imorn kväll med lite fina bilder :) (Majken - jag ska akta mig för såna som Mike!)

puss

Lite lurad men vad gör väl det ;)

God kväll mina i genomsnitt 8 unika bloggläsare per dag! (Kenza och Blondinbella får se upp snart :P)

Idag har vi varit på Huntingdons gymnastik klubb, barnen får springa runt där en timme och leka med alla redskap som finns där och guuud va barn det var, helt galet :) Vi var där lite tidigare och såg när alla gymnaster tränade, bland annat en kille som tagit VM brons.. Ganska coolt :P vågade inte fota dock, och tur var väl det för då hade jag väl dreglat ner kameran.. Helt sjuuuuka kroppar hade dom, ojojoj!

Gårdagen var trevlig och så klart lite sorglig eftersom det var Martinas sista kväll. Som rubriken säger så blev jag lurad.. Anthony och Martina hade ju pratat sådant om stället vi skulle till, the sex exhibition.. när vi kom dit fatta jag ingenting, var en helt vanlig pub. Tydligen heter den bara the exhibition men Anthony kan inte stava till det så då blev det "the ex" och slutligen "the sex".. ajja :P blåst svensk som tror på allt? tydligen.. haha.

Imorn är jag ledig och ska vandra runt lite i Huntingdon, bla kolla upp engelska kurser :) ser fakiskt fram emot att plugga.. På kvällen blir det nog bio med Anthony och några fler, jag vill se the hangover men med svensk text :P

Lite pubbilder, ska försöka ta lite andra bilder i helgen ;)

puss

pssst, Black Eyed Peas - I gotta a feeling ;) nya förfest låten..








Hitta en bild på google.. Nice huh?


En vecka har gått.

Sjukt att en vecka redan sprungit förbi, det har gått rätt fort ändå.. Det trodde jag nog inte riktigt :P
Sista dagarna har det väl varit ganska lugnt, var på ett ställe som hette Wimpool Hall igår. Tyvärr glömde jag kameran så klart, men det var typ som ett zoo med en massa djur, lekparker, äventyrspark m.m Vi var där med en annan kompis till min lill-tjej och hennes au pair Judy :) Hon är från Polen, jätte söt tjej. Vi ska ta en liten shopping tripp tillsammans på lördag till antingen Cambridge eller Peterborough. (ja, mamma jag ska hålla i pengarna!) :P

Ikväll ska vi fira av Martina som åker hem imorn :( jättetråkigt men men.. Vi ska till ett ställe i Godmanchester som jag trooor heter The Sex exhibition (Marcus: sex utstsällning typ) eller nåt sånt :P På beskrivningen jag fick av Martina så lät det som ett ställe som skulle passa Erica i smaken så jag har lovat att maila bilder ;) haha.

Nu måste jag duscha och göra mig i ordning, käka lite och sen utgång :)

Hoppas ni mår bra där hemma allihopa! Slänger in en bild på en del av stallet, typisk Engelskt utestall. Bakom är det en ridbana och skrittmaskin och bakom mig (där jag står och fotar) är den andra delen av stallet.

puss puss


Utekväll i englandet

Hej på er! hoppas ni mår bra!

Igår var jag med Martina och Anthony inne i Huntingdon. vi satt på en jättemysig uteservering och drack öl. Något jag måste lära mig dricka, eftersom det verkar som det är ju det man dricker.. ;) dock hittade jag en flaska BT på affären för typ 42 kr så jag var rätt nöjd iaf :P
Iaf, sen åkte vi runt lite och jag fick se lite mer ställen typ Tesco och Mc Donalds ;) På kvällen sen var vi hemma hos ett par som bor i Godmanchester, sen på nån förlovningsfest och sen på Level 2, eller Level pooo som det tydligen kallas :P det skulle tydligen vara dåligt sa en del, men jag tyckte det var bra och grym musik :P

Roligt att träffa lite folk även om det är lite småjobbigt att prata engelska hela tiden och tänka på vad man säger det och hur man säger det.. Fick iaf prata lite svenska mot slutet av kvällen när folk skulle ha svenska svordomar ;)


 
Lite bilder på omgivningarna. Undrar om den sista är Englands svar på Wisteria Lane i Desperet Housewives ;)




Martina och Chris



Sean och Guy



Martina och Anthony



Kanske lite mycket av det goda, men en riktigt kul kväll!

Puss puss

The dragoon..

Hej hopp alla glada!

Hoppas allt är bra i svealandet.. är precis hemkommen från puben, the dragoon. där av rubriken :P har varit där med Martina, en jättesöt au pair. skönt och trevligt att komma ut och träffa lite annat folk. däremot saknar jag som fan att prata svenska, så jag får nog ringa mamsen imorn :) hihi. däremot är jag gryyym på engelska efter några pints har jag kommit fram till ikväll.. ;)

imorn blir det jobba igen, men inte så tidigt.. sen kanske jag ska med martina på ett flat warming party (Marcus: inflyttningsfest) annars ska vi ses på lördag och shoppa :)

well, off to bed. Saknar er alla där hemma ska ni veta.. :)

puss och godnatt!

ps, kommentera, kommentera :)


En första update från England

Nu (eller för ett tag sen) är jag framme och på plats.. Planet landade i tid och flyget gick bra förutom att jag hamna bredvid nån creepy guy som satt och prata för sig själv.. :P störd som jag är får jag typ för mig att han är terrorist och kan inte sova nåt ;)

Iaf, nervöst att träffa familjen på flygplatsen men de är verkligen såå rara och söta. Dock är jag br trött nu efter en lååång dag med massa nya intryck, nya människor och massa lek. Flera gånger idag har jag hört "Sarah, can we do this now?" "Sarah, I want to show you something".. men dom är söta och det är väl mycket nytt och spännande för barnen nu med i början :)

Imorn blir det nog stallet på fm, som är ett typiskt engelskt utestall som heter Pringle Farm :P sen jobbar jag medans A jobbar och sen ska jag träffa en annan au pair från Österrike på den lokala puben på kvällen :P

Ja, mycket mer är det väl inte att säga just nu. Måste smälta allt först :)

Hoppas ni har det bra där hemma! puss och kram

ps, lämna gärna ett spår i kommentarfältet så det inte känns som jag skriver för mig själv ;)

Sista dagen..

Nu sitter jag här med 5 kilos övervikt, måste rensa.. kommer inte ha nåt med mig känns det som men det finns väl kläder i London ;) nu början resnerverna komma lite smygandes men det känns ändå spännande och att det kommer bli bra det här. Har lunchat med tjejerna och Marcus idag och även haft en lååång fika med Anna-karin. Efter det blev det middag med familjen och farmor i famnen, så idag har jag ätit en hel del ,) Tugnt att kramas sista gången med tårarna i halsen men tiden kommer nog gå fort tills vi ses igen. Vi får ha en mysig jul tillsammans, de som är hemma :) dom andra går de ingen nöd på, mina brudar som firar jul och nyår på varmare breddgrader :)

Rensningen måste fortsätta nu, sen blir det filmmys med systrarna :)

Hörs när jag är framme och på plats!

puss och kramar

Mallan - om du är inne och läser kan du väl kommentera och länka till dig. Hittar dig inte i blogg-djungeln ;)

Stora packardagen..

Idag har jag äntligen börjat packa! Det var väl på tiden eftersom jag flyttar ur lägenheten på lördag :P Känns fortfarande skumt att packa ner sitt liv men det här blir nog bra till slut :)

Det mesta är fixat inför resan, behöver bara köpa lite smågrejer som adapter och sånt..

Orkar inte skriva så mycket nu, måste kila ner till tvättstugan också, men här kommer lite bilder från sista tiden :)


RSS 2.0