Ny melodi

Somna sent och vakna tidigt är min nya melodi tydligen. Jag vaknar tidigt och är ändå rätt pigg. Igår somnade jag typ 12 och sedan vaknar jag kvar över fem när klockan ringer halv åtta. Det suger ju. Men å andra sidan så har jag hunnit skriva klart min inlämningsuppgift nu på morgonen. Inget ont som inte har nåt gott med sig alltså :)

Nu blir det till att göra sig i ordning för skolan. Sen i eftermiddag blir det ett pass på spinningcykeln. Ack så trist men det är bra för att bränna lite fläsk ;) Så den som vill vara fin får lida pin och det är väl bara att gilla läget.

Ha en fin tisdag allihopa. puss


Vilken helg!

Otroligt skönt med måndagmorgon igen! Har de två senaste dagarna vaknat upp med bakfylla och en smak av gammal räv i käften. Dock lite knasigt att vakna idag samma tid som man gick och lade sig igår :P haha! Men så sjukt värt det.

I fredags var jag och syster ute och käkade med Sara. Hade tänkt bli en tidig kväll för min del men vi fortsatte vidare på fest och sen ut på krogen, skittrevligt och en hel del nytt folk :) På lördagen var jag på bio med mamma först, War Horse. Ska ni se den, ha vattenfast mascara eller kom osminkad! Senare skulle det bli mello men efter bilstrul sket det sig. Jag svidade snabbt om och tog min pava vin och gick på fest, igen. Det var 4 killar som fyllt 25 som hyrt lokal. Halkade in lite på ett bananskal skulle man kunna säga. Iaf, en kul kväll som slutade i säng vid sju-snåret. Men som sagt, sjukt värt det! Jag har inte haft en så kul helg på länge och behövde nog släppa loss lite :)

Nu är det dags för en morgonprommis med A-k sen blir det plugg på dagen och en sväng till sjukgymnasten. Vi hörs!

Dags för fjällen!

Måste kanske börja packa lite för på torsdag morgon bär det av till fjällen med familjen (minus Emmy) fram till på söndag. Det blir skidor, god mat, afterski, spel och massa skratt säkert :) Ser verkligen fram emot det!
Trist är bara att jag har en sluttenta i en kurs på onsdagen nästa vecka och helgen kommer nog tyvärr inte bestå av nåt plugg alls :/ men det får gå bra ändå, hoppas vi på.

Så nu ska jag packa lite termobyxor och varma sockor så är jag redo sen. Se upp i backen!


Snart helg igen.

Nyss var det måndag, idag är det torsdag igen. Tiden bara rinner iväg.

Jag har varit sjuk sen denna tid förra veckan men känner from igår att jag är på bättringsvägen. Jag ska iaf försöka mig på att träna ikväll och hoppas på att det inte blir något bakslag. Vore skönt att komma igång igen. Har tyvärr sån otrolig ångest över att inte tränat på en vecka, även om det faktiskt berott på sjukdom och inte på lathet :/

Imorn blir det en halvdag i skolan, ett styrkepass på det förhoppningsvis (om allt går bra ikväll) sen blir det till att hjälpa syster E att flytta. Inget roligt men man får väl ta och ställa upp :p Resten av helgen har jag inga direkta planer, skönt! Lite plugg måste nog dock klämmas in.

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen efter en skön sovmorgon och fixa lite frukost innan vi får se vad den här dagen har att erbjuda :)

Ännu ett meningslöst inlägg men det går framåt. Nästa gång kanske jag skriver om nåt vettigt eller till och med slänger in en bild eller två. Puss!

RSS 2.0