Hemma i halmen igen..

Kom hem från några trevliga dagar i Falsterbo i fredags kväll, lite tidigare än planerat men tur var väl det.. Natten efter att jag åkt hem hade mina kära vänner inbrott i tältet där kontanter snoddes, bilnycklar hittades varpå bilen länsades på data, gps, mm. Fy fan för folk alltså! Lider med dom som blev av med allt...

Annars var det toppen. Bra boende, god mat, gott vin, fina hästar och party! En vecka helt i min smak med andra ord :)
Skönt att komma hem och ha några dagar kvar på semestern iaf men tyvärr så är jag råförkyld.. Inge vidare men kurerar mig med the och lite Ipren ;)

Här är lite bilder från veckan, duktiga jag som efter 30 min typ lyckats ladda upp dom :P haha. resten kommer på Face. Enyoj!

Stranden där vi bodde
Marcus :)
Jag och Lina. Glada över att bli fotade?? :PEh, ja tack :)

En månad kvar...

Idag, eller rättare sagt imorn är det en månad kvar tills jag åker till England, igen.
Ni som känner mig vet att jag försökte för ungefär ett och ett halvt år sen, det gick inge vidare men skam den som ger sig... Jag tror att det kommer gå bra den här gången, så håll tummarna för mig!

Det är dock lite skumt att "säga upp" sittliv här.. Jag har sagt upp lägenheten(som jag kommer sakna sjukt mycket) och ska säga upp allt annat som mobilabonnemang, tv-boxer, bredband och hemförsäkring. Ingen liten lätt procedur det inte. Hoppas jag kommer undan ganska billigt iaf :P

Imorn bär det av till Falsterbo vilket ska bli så roligt, ser fram emot det massor. Det blir sommarens höjdpunkt eftersom det är det enda jag har inplanerat :P och säkert det enda jag har råd med också.. Packningen återstår dock. Det är faktiskt väldigt svårt att packa för semester i Sverige, man har ingen aning om hur vädret blir till skillnad från förra året när jag semestra i Ayia då tar man för givet att solen steker :P Min älskade vän Marcus har iaf rått mig till att packa ner snyggaste partystassarna jag har i garderoben så det är väl bara att lyda...:)

Återkommer nog om en vecka med lite galna bilder! Take care!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0