Kyla, snö och 4 dagar kvar

Inatt kom "snön" till England. Ett lager på några centimeter som säkert är borta igen imorn. Folk här blir som galna, det enda som pratades om igår på radion var hur mycket snööö det skulle komma, att man skulle lyssna efter vilka skolor som skulle stängas, vilka vägar som plogades osv. Patetiskt och en smula galenskap. Visst kan jag förstå när man inte är van vid snö som vi är men ändå. Ett gott skratt leder det ju till iaf.

4 dagar kvar tills planet till Sverige lyfter, hoppas att snön är borta då för några flyg till Skavsta från London hade ställts in på grund av ovädret. Att inte få komma hem till julafton vore det värsta tänkbara. Jag längtar hem grymt mycket nu, men på ett sätt så gör jag de verkligen inte. Vet inte varför dock, kan inte riktigt sätta fingret på det. Kanske för att jag är rädd för att inte vilja åka tillbaka till England? Eller kanske är jag rädd för att jag kommer vilja åka tillbaka till England? Skumt det där. Men men, jag vet iaf att jag ska njuta av tiden i Sverige och inte tänka så mycket på livet här, även om det kommer bli riktigt svårt för att alla kommer ju fråga massa om det.

Inga planer finns för helgen än så länge, funderar på att göra inget faktiskt utan bara gosa ner mig med lite bra filmer och spara på slantarna. Har ju faktiskt varit ute varje helg sen i september, så lite kanske man ska spara på levern. Måste också inhandla sista julklapparna till familjen här men det kanske får vänta tills imorn, ingen lust att knalla runt på stan i snöblåsten.

Men men, nu ska jag sätta på DH och ha det mysigt ett tag innan min tvätt är färdig! puss

Nytt motto

Ramlade över detta häromdagen som är väldans bra och mitt nya motto här i livet;


Life is short so break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly and never regret anything that made you smile!

1 vecka kvar!

Eller 7 more sleeps som vi säger här i Englandet. Har idag sagt hejdå till Ronja och Satu som flyger hem redan imorn. Skönt säger dom, fuskigt säger jag. Men men, jag får underhålla mig själv i några dagar. Vi var på puben igår och bytte julklappar, drack öl och skrattade massor som vanligt! Galet va bra dom brudarna är :) Vi har smitt massa planer, mer om det när allt är spikat.

Idag har jag varit och tittat på R's julshow, mycket underhållande. Sedan tog jag och Satu en sväng till kyrkan för att lära oss hur en gudstjänst går till english style. Mycket underhållande det med måste jag säga, även om vi mest mumlade med och låtsades kunna orden till alla psalmer. Min turdag för övrigt. Har trampat i hundskit på vägen hem och sedan tappat en glasflaska med olivolja i golvet. För er som inte vet kan jag berätta att olivolja är ytterst svårt att torka upp och att vårt köksgolv nu är lika halt som en skridskobana.

Verkar som jag blir jobbfri i mellandagarna så nu kan jag börja planera in alla mina aktiviteter och tripper till diverse ställen, guld!

Puss på er mina vänner! Snaaart ses vi!

Nu ska jag röra på mig. Rundar av med en kylskåpslista till mamma;
filmjölk (med Kellogs tiger flingor till)
Valio vanlijyoughurt
Ost
Leverpastej
Ostkaka m. grädde

Det var nog det viktigaste! Tack på förhand mamsen!


Tillägnat min familj och mina vänner.

Igår kväll fick min vän ett samtal hemifrån, sånt blir man oftast väldigt glad för här borta. Efter en stund hittar jag henne gråtandes och skakandes och hon säger att en av hennes bästa vänner där hemma precis tagit livet av sig. Hela världen rasar. Jag känner så oerhört med henne. Även om jag inte kan föreställa mig ett sånt hemskt sätt att förlora sin vän på.

Ni där hemma betyder så oerhört mycket för mig, om ni bara visste! Det är något man verkligen lär sig när man kommer bort så här. Ett litet sms, ett kort inlägg på facebook typ ett <3, eller bara några minuter på msn gör oftast hela min dag. Ni är alla underbara på ert sätt och har alla egenskaper som gör er speciella och som gör att det är just dig jag älskar och kommer så bra överens med. Så jag vill tacka Dig för att du är DU och ingen annan, tacka för att du är så underbar och förgyller mitt liv. <3

Tankarna går även till Dig vid en sån här händelse, du som inte valde själv att avsluta ditt unga liv. Samtalet den morgonen som jag själv fick när jag var i England första gången för snart 2 år sen. Fina Martin <3

Sentimentalt inlägg men jag hoppas i tar åt er och bär de med er, hela tiden!


9 dec

Dagen i korthet (pga oengagemang); ryckt manar, mockat skit, kollat på jaktstarten, druckit vin innan lunch, galen ridtur, mockat lite mer skit. Mycket häst denna vecka och bra dag tills typ nu då jag får ett fittigt sms. Tänkte bemöda mig med att svara nåt snällt tillbaka. Men eftersom jag slutat vara snäll mot vissa (mitt nyårslöfte men jag tjuvstartar lite) så ignorerar jag det i stället!

Nu har jag tinat upp efter ett varmt bad och nu är det middagsdags. Dagarna går fooort!


2 veckor kvar...

.. och jag svävar på rosa moln. Just nu känns det som att det spelar ingen roll att det är kallt, att min hals gör ont eller hästen var en lerpöl i förmiddags. Jag är snart hemma i Nypan igen och det känns underbart. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag saknar Nypan en hel del. Det är, när man får lite annat perspektiv på det hela, faktiskt en mysig stad! :) Jag vet att ni håller med innerst inne ;)

Jul, mellandagarna och nyår vekar fullspäckade redan. Massa mat ska intas, juldagsfest med mina bästa, Glöggfest hos Maarit, ev lite jobb, ev Norrland, visit på Strömsholm och nyårsfirande i Pysans palats ska hinnas med innan jag ska tillbaka till England igen. Det är vad jag kallar semester det ;)

Nu ska det skrivas ett brev till Farmor, har visst missat att köpa julkort så jag hoppas hon nöjer sig med ett julbrev :)

Kram på er!

Systerbesök avklarat

Då har Emmy hunnit vara här och åka hem igen, har haft några riktigt bra dagar tillsammans. I onsdag så blev det bara lite chill hemma, Emmy hade lite jet lag från den långa resan och sov en stund på eftermiddagen. Torsdagen vankades det en heldag i London med (för) mycket shopping och en öl på puben efter de med pojkarna. Gårdagen strosa vi runt i stan här, handla lite till och sedan blev de utgång. Återigen så sa jag till mig själv att de vore bra om man kom hem skapligt och återigen så var man kvar nästan sist av alla iaf. Aja, bättre lycka nästa gång kanske. Kul var det iaf :) lite för mycket av det goda kanske dock. Fick också agera storasyster och drick upp shot och drinkar som Ant köpte till Emmy, vad gör man inte för att syster ska må bra dagen efter liks :P

Helt slut nu men ändå glader av en anlednig som vi inte ska prata högt om. Ikväll blir de lugn hemmakväll med film och godis och ostbågar från Sverige. Kan ju knappast bli bättre! :)

RSS 2.0