Datorlös igen!

Datron höll i en sisodär två dagar innan jag lyckades fucka upp den igen. Där tog min energi slut och jag har nu bestämt att jag klarar mig utan den i dom 5 veckor som är kvar och snyltar på andras under tiden :) Så mycket uppdateringar kommer de nog tyvärr inte bli och inte mycket kommenterat hos er mina vänner heller är jag rädd. Men men, jag ska göra så gott jag kan den tiden som är kvar :) När jag är hemma igen så kommer nog bloggen läggas på is ett tag, iaf tills nästa äventyr kommer eller om jag får lust att skriva igen. Tanken var ju ändå bara att jag skulle skriva när jag är här..

Här knallar det på, barnen har skollov och jag har varit ganska mycket ledig. Imorn bär det av in mot London för en heldag där med Satu vilket ska bli kul! Skönt att göra lite dagsutflykter när man är ledig liks. Sen blir de pyjamas party på kvällen med massa skitsnack och mys kan jag gissa på :) Jag ska börja inhandla lite presenter också till folk som fyllt år medans jag vart borta typ mamsen och Hagis och lite smått o gott till familjen..

Igår red jag med på min livs första (och säkert enda) jakt! Det var häftigt att snoffsa upp sig lite och rida med. Det var säkert 50 ekipage som susade runt på fälten, ganska mäktig känsla. Det är precis som de ser ut på foton och som man föreställer sig med ledarna i sina röda kavajer, massa med hundar och snobbiga ryttare ;) Ett minne för livet iaf och bilder kommer så fort jag kan hitta min kamerasladd (och när jag har en dator att låna igen så klart...)

Annars händer inte så mycket. Snart är jag hemma igen, och de känns både bra och dåligt. Jag är färdig med det här äventyret men samtidigt känns det tråkigt att lämna det som varit ens liv de senaste 7 månaderna. Sen har man väl lite koll på vad som händer när man är hemma även om den långsiktiga planen ännu är oklar. Men vi får ta en dag i taget så går de nog upp ett ljus även för mig en vacker dag när jag vet vad jag vill göra :)

Nu blir de nog några avsnitt DH :) puss

I'm back!

Nu mar min data prima igen! Om man bortser fran att svenska bokstaverna ar borta och att alla tecken ar lite huller om buller (som pa ett engelskt tagnetbord) men vad gor val det! :) jag far helt enkelt klippa ut sma nya tecken och klistra pa sa ska jag nog lara mig det har med sa smaningom, hoppas ni har overseende med att laget ar som de ar nu iaf utan prickar! Forutom virus sa har min laddare gatt sonder sa en ny maste inhandlas imorn. Kan saker ga daligt gor dom ju garna de for mig liks..

Inte mycket har hant under tiden som datorlos. Blev dock pissfull i helgen och har gjort lite dumt tydligen som man har fetangest for sa har i efterhand. Men de man inte minns har inte hant, right?? ;)

Kan tyvarr inte bli sa langrandig men jag lever iaf och skriver mer imorn nar jag raggat upp en laddare!

pusss


RSS 2.0