Familjehelg avklarad.

Nu är jag tillbaka i min lilla by igen, skönt faktiskt! Även om London är toppen på alla sätt och vis så är det väldigt tröttsamt efter några dagar. Tunnelbana hit, byta, tunnelbana dit, trängsel, varmt, mycket folk och man känner sig så skitig hela tiden. Men nog nyttigt att känna storstadspulsen iaf så man inte blir alldeles förslappad :P vem vet, man kanske slutar i London iaf en vacker dag. Det har iaf blivit massa shopping, Primark har fått stå ut med oss några timmar :) Även ätit gott och sett massa trevliga saker, bla vart inne på Madame Tussauds och uppe i London Eye. Båda två är något jag verkligen velat göra och jag är glad att jag fick göra det med min kära familj. Mycket skratt och knasigheter har det även blivit, som vanligt när familjen är i farten med andra ord. Vi såg även musikalen Thriller! Det var nog fanimej det coolaste och grymmaste jag sett i hela mitt liv! Grym sång och vilka jävla dansare! :) att hälften av dom var snygga killar gjorde ju inte saken sämre.. Dock är man ju lite bitter över att man inte har nån egen talang så som att kunna dansa eller ha en sång röst :P 

Tråkigt bara nu att det man sett fram emot så mycket är avklarat, men nu är det inte långt kvar tills det är jul och jag är i Nypan igen och får träffa alla underbara människor där! :) så det får jag se fram emot, även om det känns svlägset nu.

England och dess invånare slutar dock aldrig förvåna mig. När klen Sarah kämpar med sin väska upp för trapporna till tåget hjälper Stark Karl henne bara så där. Sedan på tåget frågar Snygg Kille om det är okej att han öppnar fönstret och frågar sen om det är säkert att hon inte fyser. Senare kämpar klen Sarah med väskan i trappen igen när Stark Karl 2 erbjuder en hjälpande hand. Hade någon i Sverige sett klen Sarah kämpandes hade dom nog skrattat inombords och tänkt att hon inte borde packa så tugnt om hon inte pallar med det..

Jobbigt att säga hejdå när resan var slut! Men jag har iaf haft så mycket kul! Tack till mina systrar och mor för att ni är så underbart knasiga och underbara! Tusen tack till min kära mor som lagt ner mycket pengar på den här resan och dom här dagarna och med andra ord gjort de möjligt! Tack också för den snygga jackan! <3

Nu ska jag sova, sjukt trött, skola imorn! Inga bilder kommer nu, tar så sjukt segt att ladda upp dom. Finns dock ett gäng på face, enyoj!

xoxo


Kommentarer
Postat av: jonna

vadå, fick du en jacka? det var ingen som sa något om... *-)

2009-10-11 @ 13:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0